NZOD Organisatie VerkoopVerkoop Partytenten Home » Springkussen huren Emmen Bel nu » 0591 - 35 24 09

Wilt u een springkussen huren in Emmen?

NZOD verhuurt verschillende springkussens voor urenlang spring- en speelplezier!

Organiseert u binnenkort een verjaardag, familiefeest, straat -of buurtfeest of braderie in Emmen en zoekt u nog naar entertainment voor de kids? Huur dan een springkussen. Springkussens zijn leuk voor jong en oud en staan garant voor urenlang spring- en speelplezier. De springkussens die wij verhuren zijn vrolijk gekleurd en daarmee echte eyecatchers. Onze springkussens zijn 100% veilig (maar natuurlijk blijft volwassen toezicht altijd belangrijk!). Bekijk hier direct ons aanbod van vrolijke springkussens en reserveer er direct één voor uw feest!

Breng kleur aan uw feest door een springkussen te huren in Emmen

Om ervoor te zorgen dat het voor de kinderen ook echt feest wordt, is een springkussen huren voor uw feest in Emmen en omgeving een verrassing voor iedereen. Niet alleen spreken de vrolijke kleuren en afbeelding enorm aan, maar ook de laagdrempelige interactie met andere kinderen is natuurlijk hartstikke leuk. De springkussens hebben een oppervlakte van twintig vierkante meter en zijn dus groot genoeg om een kleine groep jonge kinderen tegelijkertijd op te laten spelen.

Springkussens en meer

NZOD kan naast verhuur van springkussens en opblaasfiguren voorzien in de verzorging van catering en partyverhuur. Daarbij kunt u denken aan partytenten, meubilair, verwarming, verlichting, audio-apparatuur, servies en nog veel meer. Zowel voor kleine als grote gezelschappen. Wilt u meer weten hoe wij u als organisatie in partyverhuur van dienst kunnen zijn? We bespreken graag persoonlijk met u de mogelijkheden. Hiervoor kunt u bellen met 0591 - 35 24 09 of gebruik maken van ons contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

VerhuurVerhuur horeca artikelen
CateringCatering

NZOD Organisaties en verhuur
Emmer-Compascuum
Tel. 0591 - 35 24 09

KvK: 04054779

Markten /
Braderieën
Markten Braderieën