NZOD Organisatie VerkoopVerkoop Partytenten Home » Partytent huren Emmen Bel nu » 0591 - 35 24 09

Partytent huren voor uw feest in Emmen?

NZOD is gespecialiseerd in feesttenten verhuur in Emmen en omstreken!

Wanneer u een tent wilt huren voor uw feest in Emmen bent u bij NZOD aan het juiste adres. Wij verhuren een diversiteit aan partytenten met oppervlaktes tot wel bijna 100 vierkante meter! Onze tenten zijn geschikt voor groepen tot ongeveer 100 mensen en kunnen eventueel inclusief tentvloer worden gelegd. Onze tenten zijn gemakkelijk te plaatsen, brandveilig en ook geschikt bij minder prettige weersomstandigheden. Bekijk en reserveer hier direct de feesttent passend bij uw event!

Partytent huren en verhuur van andere toebehoren voor uw feest in Emmen

Natuurlijk is een tent huren nog maar het begin van uw feest in Emmen. Gelukkig kunnen wij als specialist in partytent verhuur in Emmen ook uitstekend voorzien in de volledige inrichting van uw feesttent, het verzorgen van de gehele catering en de verhuur van andere toebehoren. Hierbij kunt u denken aan meubilair, verlichting, verwarming, servies en zelfs een complete biertap. En bent u nog op zoek naar entertainment voor de kids? We verhuren ook springkussens.

Een tent huren bij NZOD

NZOD is een servicegerichte organisatie en brengt graag een deskundig advies uit als het gaat om partytent verhuur en het verhuren van andere benodigdheden voor een geslaagd feest. We bieden een zeer scherpe prijs-kwaliteit verhouding en bezorgen gratis binnen een straal van 25 kilometer om Emmen heen. Heeft u vragen over bezorging, tarieven of andere zaken, dan staan wij u graag persoonlijk te woord. U kunt ons telefonisch benaderen op 0591 - 35 24 09 of via ons contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

VerhuurVerhuur horeca artikelen
CateringCatering

NZOD Organisaties en verhuur
Emmer-Compascuum
Tel. 0591 - 35 24 09

KvK: 04054779

Markten /
Braderieën
Markten Braderieën