NZOD Organisatie VerkoopVerkoop Partytenten Home » Barbecue Emmen Bel nu » 0591 - 35 24 09

Barbecue in Emmen uitbesteden?

NZOD verzorgt de gehele catering voor elk evenement in de regio Emmen!

Wilt u uw BBQ in Emmen en omgeving uitbesteden of bent u geïnteresseerd in andere mogelijkheden op het gebied van catering? Dan bent u bij NZOD aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk alles op het gebied van catering. Van kant-en-klare barbecue pakketten, warme en koude buffetten en hapjesschalen tot met frisdranken, wijn en bier. Neem snel een kijkje in ons ruime aanbod en bestel direct online!

BBQ en andere catering mogelijkheden in Emmen

Of u nu een gezellig straat- of buurtfeest hebt, een jubileum, receptie, verjaardag of andere gelegenheid, een barbecue is altijd een geslaagde invulling van uw catering. We bieden dan ook een grote diversiteit aan barbecue pakketten vanaf 4 personen voor uw feest in Emmen. Van Indian tot Western en van budget tot all-in-deluxe. Natuurlijk voorzien we ook graag in de verhuur van feesttenten, audio-apparatuur, verlichting, meubilair en andere benodigdheden.

Wij verzorgen het totaalpakket aan partyverhuur

Naast catering en horeca verhuur maken we uw feest graag volledig af. Bijvoorbeeld met een gigantisch opblaasfiguur bij de geboorte van uw kind of bij het 50-jarig verjaardagsfeest voor hem of haar. En met een springkussen blijven de kleintjes wel zoet tijdens uw straat- of buurtfeest. Bekijk de mogelijkheden nu op onze website. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen over onze spullen? We staan u graag te woord via 0591 - 35 24 09 of via het contactformulier!


Interessant? Deel deze pagina

VerhuurVerhuur horeca artikelen
CateringCatering

NZOD Organisaties en verhuur
Emmer-Compascuum
Tel. 0591 - 35 24 09

KvK: 04054779

Markten /
Braderieën
Markten Braderieën