Emmer Compascuum 8-1-2013   

Geachte standhouder,

Na 15 jaar markten te hebben georganiseerd hebben wij besloten om de markten over te dragen aan Huurkraam.nl In 2010 hebben wij al het merendeel van de markten overgedragen aan Huurkraam.nl en dragen nu dus ook de resterende markten over..

Sinds medio 2000 zijn wij ook gestart met horeca verhuur en catering en sinds medio 2005 is daar ook de verkoop van partytenten bijgekomen. Door de enorme groei van deze activiteiten zijn wij genoodzaakt om een keuze te maken over de toekomst van ons bedrijf. Wij hebben de afweging gemaakt waar de meeste groei en potentie in zit en hebben besloten om de markten af te stoten en ons volledig te richten op de verhuur en verkoop.

Ook nu hebben we weer met huurkraam afgesproken dat de markten op de zelfde wijze worden voortgezet, de vaste standhouders hebben recht op vaste plek(ken). Enige voorwaarde is dat u zich voor 15 maart aanmeld op de website www.huurkraam.nl Begin februari heeft Huurkraam de markten online staan. Wij zullen Huurkraam.nl het eerste jaar nog assisteren om een goede overdracht te waarborgen.
   
Wij hebben altijd met veel plezier markten georganiseerd en willen u bedanken voor de samenwerking. Wij wensen u veel succes bij Huurkraam.nl .

Met vriendelijke groet,

NZOD Organisaties en Verhuur

Jacob en Anneke

NZOD Organisaties en verhuur